Афиша Фільм режисера Олексія Шапарева «Правило бою» буде представлений на кіноринку у рамках ОМКФ

Все статьи раздела "Афиша" Главная
  • 49837 2016-07-13

    Ми раді повідомити, що фільм режисера Олексія Шапарева «Правило бою» буде представлений на кіноринку у рамках ОМКФ. Презентація відбудеться 18 липня 2016 на демонстрації проектів прокатника фільму - дистриб'юторської компанії Ukrainian Film Distribution. А 21 липня Ольга Захарова, директор зі стратегічного маркетингу «Медіа Група Україна», на прикладі історії створення фільму «Правило бою», проведе кейс-стаді по кіномаркетингу «Як зробити хороший фільм комерційно успішним продуктом».

    Олексій Шапарев поділився своїми очікуваннями від кіноринку ОМКФ: «Ми розраховуємо на глобальний успіх, оскільки на заході будуть присутні люди, які шукатимуть якісний контент. Фільм «Правило бою» був знятий у потрібний час і у потрібному місці – до цього ані за жанром, ані за стилем, ані за ідеєю у нашій країні не було подібних фільмів».

    Стрічка «Правило бою» режисера Олексія Шапарева, який отримав широку популярність завдяки серіалу «Гвардія», знаходиться на фінальному етапі зйомок. Це перша в Україні спортивна драма про бокс, за участю зоряного акторського складу.

    У фільмі знімаються: Олексій Горбунов, Станіслав Боклан, Владислав Никитюк, Дар'я Трегубова, Анатолій Пашинін, Женя Галич, Дмитро Ступка та інші.

    Також, одну з ролей у фільмі зіграв український боксер, Олімпійський чемпіон - Олександр Усик, який вже у вересні, в Польщі, боротиметься за титул Чемпіона Світу у важкій вазі, за версією WBO.

    Нещодавно фільм "Правило бою" було презентовано на кіноринку в рамках Каннського кінофестивалю, де він отримав найвищі оцінки дистриб'юторів.

    А вже в жовтні 2016, у рамках Міжнародного кінофестивалю «Молодість», пройде Special Event з грандіозною прем'єрою фільму «Правило бою».

    Цей фільм розповідає історію перспективного в минулому боксера, Тараса, який разом з друзями заробляє на життя законами вулиць. Хвороба матері змушує героя відправитися на нелегальний тоталізатор з боїв без правил, де він дуже швидко робить кар'єру, але знаходить собі ворога в особі кримінального авторитета Скульского. Той залишає Тараса без виграшу і ставить під загрозу життя його друзів. Тарас жадає помсти і шукає можливість витягнути друзів з біди.

    Дізнавшись, що боксерський клуб Скульского готується до фінального бою головного міського турніру з боксу проти рідного Тарасу клубу, він повертається до боксу щоб допомогти своєму тренерові. Але коли мафія ставить на кін мільйон доларів, правила в боксі закінчуються і починають діяти правила бою!

    «Правило бою» - перший український фільм у жанрі спортивної драми, знятий за всіма канонами якісного світового екшену.

    Для Жені Галича, соліста гурту O.Torvald, це перший досвід у кіно.

    Для Олімпійського чемпіона з боксу Олександра Усика це перша роль у кіно.

    Вибір акторського складу не випадковий - більшість акторів у дитинстві і юності займалися бойовими мистецтвами.

    Бої для фільму ставлять експерти з FightAction, попередній кінопроект яких - фільм «Шалена карта» з Джейсоном Стетхемом.

    Саундтрек до фільму створюють відомі українські музиканти - Ярмак і група O.Torvald.

     

    Прем'єра фільму відбудеться у рамках Міжнародного кінофестивалю «Молодість» у жовтні 2016, до широкого прокату фільм потрапить у листопаді цього року.

     

    Олександра Колодяжна

    Garnet International Media Group

     

    Известия

    Еще статьи в разделе "Афиша"

    15 ГРУДНЯ У ПРОКАТ ВИХОДИТЬ ФАНТАСТИЧНИЙ ЕКШН «БУНТАР ОДИН. ЗОРЯНІ ВІЙНИ. ІСТОРІЯ» Новий блокбастер Lucasfilm «Бунтар один. Зоряні війни. Історія» стане першим фільмом франшизи Зоряних війн, у якому події відбуваються в улюбленій та добре знайомій фанатам галактиці, але з новими героями.
    2016-12-07 67795
    Скоро в прокаті анімаційна комедія «Лелеки» Новий оригінальний погляд на легенду про лелек, які приносять новонароджених дітей, можна переглянути в мультфільмі «Лелеки».
    2016-09-13 70989
    Опубліковано перший тизер-трейлер гангстерської драми «Закон ночі» Дія фільму «Закон ночі» відбувається у 20-ті роки в США.
    2016-09-12 63092
    В рамках лектория WEGAME выступят лучшие представители украинского геймдева 10-11 сентября в «Акко Интернешнл» в Киеве состоится отраслевое событие, посвященное интерактивным развлечениям – WEGAME. В рамках мероприятия состоится профильный лекторий, на котором выступят одни из самых известных представителей гейм-девелопмента в Украине.
    2016-08-31 56586
    Гид по фестивалю WEGAME Уже совсем скоро, а именно 10-11 сентября, в выставочном центре «АККО Интернешнл» состоится главное игровое событие осени в Украине – фестиваль интерактивных развлечений WEGAME.
    2016-08-25 59192
    WEGAME снова собирает всех заядлых поклонников виртуальных развлечений 10-11 сентября 2016 года в Киеве на территории выставочного центра “AККО Интернешнл” состоится второй международный фестиваль виртуальных развлечений WEGAME
    2016-08-16 54332
    В Белгороде-Днестровском пройдет Чемпионат Украины по парусному спорту среди юношей и девушек С 7 по 10 сентября в Белгороде-Днестровском Одесской области состоится Чемпионат Украины по парусному спорту среди юношей и девушек «Стара Фортеця»
    2016-08-11 59120
    У Кам'янці-Подільському 1-4 вересня пройде Міжнародний фестиваль RESPUBLICA 2016 У перших числах вересня в Україні вже вшосте пройде міжнародний фестиваль RESPUBLICA
    2016-08-10 62246
    На DCShow пройдет единственный в Восточной Европе показ анимационного фильма «Бэтмен: Убийственная шутка» Анимация, снятая по мотивам одноименной графической новеллы Алана Мура, рассказывает о становлении одного из самых жестоких героев современности – Джокера
    2016-07-25 65778
    К масштабной премьере блокбастера “Отряд самоубийц” в Киеве построят самый большой в Украине экран Kyiv Comic Con и сеть кинотеатров Планета Кино 3 августа соберут более 2000 поклонников комиксов Вселенной DC, которые первыми в Украине увидят фильм, примут участие в живом включении с Лондоном и посетят тематические мероприятия, посвященные премьере фильма.
    2016-07-20 65866
    В Киеве выберут самую красивую женщину на проекте «Mrs World Open 2016» 10 августа в Fairmont Grand Hotel Kyiv впервые в Киеве состоится «Mrs World Open Ukraine»
    2016-07-20 59699
    Жарься вместе со звездами Youtube 23-24 июля 2016 года впервые в Киеве состоится масштабный фестиваль YouTube-блогеров и фанов – «ВидеоЖара», где хедлайнером станет популярная тин-группа OpenKids
    2016-07-14 61656

    Еще по теме

    Loading...