Афиша Прем'єра нового українського фільму "Жучок"

Все статьи раздела "Афиша" Главная
  • 46652 2016-11-10

     – «Ара, я из русских двоих всего человек уважаю – Чехов и еще там один есть….» 

    З 27 листопада по 9 грудня кінотеатр «Кінопанорама» представить столичному глядачеві комедію «Жучок»! Прем'єра фільму відбудеться о 20-00 27 листопада!

    Кожен новий український фільм – це вже подія. А тим більше - комедія. Тому ще до свого виходу на екрани фільм вже гаряче обговорюють. Яскрава драматургія, міцне слівце і місцями чорний гумор. «Буде весело!» - обіцяють режисери фільму Алла Пасікова і Андрій Ржанов.

    Та й актори, які зіграли в «Жучку», просто чудові! І це не дивно, адже вони звикли «хуліганити» і викладатися на повну на театральній сцені! У цьому фільмі глядачі побачать своїх улюблених акторів з вистав за п'єсами Леся Подерев'янського «Павлік Морозов» і «Сни Василіси Єгорівни» - Сергія Солопая, Артура Арамяна, Олега Прімогенова, а також Жору Фоміна, який є автором сценарію та виконавцем однієї з негативних ролей. Прозвучить у кінострічці й голос фронтмена гурту «Кому вниз» Андрія Середи, який озвучив одного з персонажів «Жучка». Ну і, звичайно ж, Андрій Самінін - один з найбільш популярних українських акторів ("Чемпіони з підворіття", "Хайтарма", "Самотній за контрактом") – що виконав у кінострічці головну роль.

    Як розповідають режисери фільму Алла і Андрій, картина була закінчена ще в 2013 році, але через важливі політичні зміни, які відбувалися в нашій країні, вони відклали прем'єру! Зараз же - вважають автори - прийшов час показати фільм, який багато в чому виявився пророчим!

    Сюжет фільму (а якщо бути точними, того його передісторія):

    Артисти - народ дивний. Хіба нормальна людина додумається, приїхавши на Кавказ загравати з місцевою заміжньою жінкою? Ні за що, якщо вона не самогубець! А артист Мишко взяв і запросив у лазню прихильницю, яка принесла йому після спектаклю букет. Жінка зніяковіла, зашарілася, трохи подумала і ... раптом погодилася. Всепереможна сила мистецтва!

    Гарячі кавказькі джигіти забрали Мишка прямо з ранкової репетиції. Вийшов у двір покурити, а там вже чекають. А з ним заодно і артиста Діму Сурікова, який взагалі-то ні при чому! Немає в нього ні таланту, ні чоловічої харизми, і жодна жінка в лазню з ним після спектаклю не піде, навіть за гроші, яких у Діми, до речі, теж немає.

    І ось обидва артисти вже лежать зв'язані по руках і ногах, в сараї, десь у горах і думають лише про те, як же їм вибратися з цієї халепи?

    Жанр: комедія

    Режисери - Алла Пасікова, Андрій Ржанов

    Автор сценарію - Георгій Фомін

    Оператор - Валентин Мельниченко

    У ролях - Андрій Самінін, Сергій Солопай, Микола Боклан, Дмитро Завадський, Євген Малуха, Артур Арамян, Олег Примогенов, Георгій Фомін, Андрій Гунішев, за участю Андрія Середи

    Художник - Володимир Карашевський

    Саунд-дизайн - Андрій Трифонов (Gorkov Sound Postproduction)

    Известия

    Еще статьи в разделе "Афиша"

    15 ГРУДНЯ У ПРОКАТ ВИХОДИТЬ ФАНТАСТИЧНИЙ ЕКШН «БУНТАР ОДИН. ЗОРЯНІ ВІЙНИ. ІСТОРІЯ» Новий блокбастер Lucasfilm «Бунтар один. Зоряні війни. Історія» стане першим фільмом франшизи Зоряних війн, у якому події відбуваються в улюбленій та добре знайомій фанатам галактиці, але з новими героями.
    2016-12-07 68198
    Скоро в прокаті анімаційна комедія «Лелеки» Новий оригінальний погляд на легенду про лелек, які приносять новонароджених дітей, можна переглянути в мультфільмі «Лелеки».
    2016-09-13 71379
    Опубліковано перший тизер-трейлер гангстерської драми «Закон ночі» Дія фільму «Закон ночі» відбувається у 20-ті роки в США.
    2016-09-12 63456
    В рамках лектория WEGAME выступят лучшие представители украинского геймдева 10-11 сентября в «Акко Интернешнл» в Киеве состоится отраслевое событие, посвященное интерактивным развлечениям – WEGAME. В рамках мероприятия состоится профильный лекторий, на котором выступят одни из самых известных представителей гейм-девелопмента в Украине.
    2016-08-31 56963
    Гид по фестивалю WEGAME Уже совсем скоро, а именно 10-11 сентября, в выставочном центре «АККО Интернешнл» состоится главное игровое событие осени в Украине – фестиваль интерактивных развлечений WEGAME.
    2016-08-25 59608
    WEGAME снова собирает всех заядлых поклонников виртуальных развлечений 10-11 сентября 2016 года в Киеве на территории выставочного центра “AККО Интернешнл” состоится второй международный фестиваль виртуальных развлечений WEGAME
    2016-08-16 54774
    В Белгороде-Днестровском пройдет Чемпионат Украины по парусному спорту среди юношей и девушек С 7 по 10 сентября в Белгороде-Днестровском Одесской области состоится Чемпионат Украины по парусному спорту среди юношей и девушек «Стара Фортеця»
    2016-08-11 59601
    У Кам'янці-Подільському 1-4 вересня пройде Міжнародний фестиваль RESPUBLICA 2016 У перших числах вересня в Україні вже вшосте пройде міжнародний фестиваль RESPUBLICA
    2016-08-10 62675
    На DCShow пройдет единственный в Восточной Европе показ анимационного фильма «Бэтмен: Убийственная шутка» Анимация, снятая по мотивам одноименной графической новеллы Алана Мура, рассказывает о становлении одного из самых жестоких героев современности – Джокера
    2016-07-25 66246
    К масштабной премьере блокбастера “Отряд самоубийц” в Киеве построят самый большой в Украине экран Kyiv Comic Con и сеть кинотеатров Планета Кино 3 августа соберут более 2000 поклонников комиксов Вселенной DC, которые первыми в Украине увидят фильм, примут участие в живом включении с Лондоном и посетят тематические мероприятия, посвященные премьере фильма.
    2016-07-20 66295
    В Киеве выберут самую красивую женщину на проекте «Mrs World Open 2016» 10 августа в Fairmont Grand Hotel Kyiv впервые в Киеве состоится «Mrs World Open Ukraine»
    2016-07-20 60128
    Жарься вместе со звездами Youtube 23-24 июля 2016 года впервые в Киеве состоится масштабный фестиваль YouTube-блогеров и фанов – «ВидеоЖара», где хедлайнером станет популярная тин-группа OpenKids
    2016-07-14 62085

    Еще по теме

    Loading...