Кино Названа дата виходу в кінопрокат першої української спортивної драми «Правило бою»

Все статьи раздела "Кино" Главная
  • 80949 2016-07-21

    Фільм «Правило бою» режисера Олексія Шапарева вийде в український прокат 24 листопада. Про це творці фільму повідомили на кіноринку в рамках Одеського Міжнародного Кінофестивалю.

    Презентація пройшла 18 липня 2016 на демонстрації проектів прокатника фильму - дистриб'юторської компанії Ukrainian Film Distribution. На презентації фільму режиссер Олексій Шапарев, актори Олексій Горбунов, Влад Никитюк, Дмитро Ступка, Поліна Логунова, Сергій Житніковський, а також продюсери Андрій Єрмак та Павло Сушко розповіли про картину та знімальний процес.

     

     

     

     

     

     

     

     

     

    Олексій Шапарев, режисер фільму «Правило бою»: «Після презентації фільму до нас підходили люди та говорили, що це дуже достойний контент! Приємно бачити зацікавленість та позитивну реакцію серед професіоналів кіноіндустрії зі всього світу».

    Стрічка «Правило бою» режисера Олексія Шапарева, який отримав широку популярність завдяки серіалу «Гвардія», знаходиться на фінальному етапі зйомок. Це перша в Україні спортивна драма про бокс, за участю зіркового акторського складу.

    У фільмі знімаються: Олексій Горбунов, Станіслав Боклан, Владислав Никитюк, Дар'я Трегубова, Анатолій Пашинін, Женя Галич, Дмитро Ступка та інші.

    Також, одну з ролей у фільмі зіграв український боксер, Олімпійський чемпіон - Олександр Усик, який вже у вересні, в Польщі, боротиметься за титул Чемпіона Світу у важкій вазі, за версією WBO.

    Нещодавно фільм "Правило бою" було презентовано на кіноринку в рамках Каннського кінофестивалю, де він отримав найвищі оцінки дистриб'юторів.

    А вже в жовтні 2016, у рамках Міжнародного кінофестивалю «Молодість», пройде Special Event з грандіозною прем'єрою фільму «Правило бою».

    Цей фільм розповідає історію перспективного в минулому боксера, Тараса, який разом з друзями заробляє на життя законами вулиць. Хвороба матері змушує героя відправитися на нелегальний тоталізатор з боїв без правил, де він дуже швидко робить кар'єру, але знаходить собі ворога в особі кримінального авторитета Скульского. Той залишає Тараса без виграшу і ставить під загрозу життя його друзів. Тарас жадає помсти і шукає можливість витягнути друзів з біди.

    Дізнавшись, що боксерський клуб Скульского готується до фінального бою головного міського турніру з боксу проти рідного Тарасу клубу, він повертається до боксу щоб допомогти своєму тренерові. Але коли мафія ставить на кін мільйон доларів, правила в боксі закінчуються і починають діяти правила бою!

    «Правило бою» - перший український фільм у жанрі спортивної драми, знятий за всіма канонами якісного світового екшену.

    Для Жені Галича, соліста гурту O.Torvald, це перший досвід у кіно.

    Для Олімпійського чемпіона з боксу Олександра Усика це перша роль у кіно.

    Вибір акторського складу не випадковий - більшість акторів у дитинстві і юності займалися бойовими мистецтвами.

    Бої для фільму ставлять експерти з FightAction, попередній кінопроект яких - фільм «Шалена карта» з Джейсоном Стетхемом.

    Саундтрек до фільму створюють відомі українські музиканти - Ярмак і група O.Torvald.

    Прем'єра фільму відбудеться у рамках Міжнародного кінофестивалю «Молодість» у жовтні 2016, до широкого прокату фільм потрапить у листопаді цього року.

    Олександра Колодяжна

    Garnet International Media Group

     

    Известия

    Еще статьи в разделе "Кино"

    «Парни со стволами»: обвести вокруг пальца Пентагон Драматическая комедия, основанная на реальных событиях
    2016-08-18 71196
    Названа дата виходу в кінопрокат першої української спортивної драми «Правило бою» Фільм «Правило бою» режисера Олексія Шапарева вийде в український прокат 24 листопада. Про це творці фільму повідомили на кіноринку в рамках Одеського Міжнародного Кінофестивалю.
    2016-07-21 80949
    «Полтора шпиона»: не надо было ржать над лузерами-толстяками в школе! Потрясающая, яркая, наполненная качественным экшном комедия выходит на экраны Украины
    2016-07-01 60644
    "День независимости - 2" или Можно ли дважды вступить в одну воду? На экраны вышло продолжение легендарного фильма
    2016-06-23 47570
    «Иллюзия обмана-2»: Копперфильд бы плакал… От зависти! В Украине громкая премьера: продолжение истории «всадников»
    2016-06-10 49734
    «Подростки-Мутанты Черепашки-Ниндзя-2»: возвращение внуков Тортиллы! В Украине стартует долгожданное продолжение приключений подростков-мутантов с панцирями
    2016-06-01 50031
    Олег Скрипка, Фагот, Гайтана и Дмитрий Тодорюк на премьере комедии "Любовь не по размеру" В кинотеатре Multiplex (ТРЦ Атмосфера) прошел премьерный показ французской романтической комедии
    2016-04-29 66534
    «Первый мститель: Противостояние»: Марвел явил миру супер-блокбастер 5 мая в Украине стартует свежайшее марвеловское действо небывалого размаха
    2016-04-29 49066
    Кинотеатр "Украина" приглашает на допремьерный показ – Вечеринку комедии «Несносные леди» "Несносные леди"- новый фильм режиссера "Красотки" и "Сбежавшей невесты" Гэрри Маршалла
    2016-04-26 50590
    «Выбор»: стерва и Дон Жуан – кто кого? На экраны выходит свеженькая мелодрама -- экранизация романа Николаса Спаркса «Выбор»
    2016-04-22 56925
    Премьера мистического хоррора «Сомния» В кинотеатре «Синема Сити» в Ocean Plaza состоялась премьера мистического хоррора
    2016-04-22 52148
    «Охотник и Снежная Королева»: красавец и чудовища? В Украине стартует самая громкая премьера месяца
    2016-04-19 49928
    Loading...